Aanbieden wijkakkoord aan wethouder Versnel

Op 10 mei werd het wijkakkoord met trots aangeboden aan wethouder Versnel. Het was echter geen gewoon wijkakkoord! Samen met de wijkraad had de gemeenschap besloten om een eigen versie te maken die niet zomaar in een bureaula zou verdwijnen. En dat is hen goed gelukt! Samen met buurtbewoners werden stickers ontworpen met daarop de belangrijkste punten uit het wijkakkoord. Deze bijzondere stickers, ontworpen door Pauline Wiersema, zouden ervoor zorgen dat het akkoord altijd zichtbaar zou blijven en niet vergeten zou worden

Op de dag van de overhandiging plakten ze samen met wethouder Versnel de stickers op een verkeerspaaltje. Dit symboliseerde niet alleen hun betrokkenheid bij de wijk, maar ook hun wens om het akkoord levendig te houden. Om het extra speciaal te maken, werd er een stickerkaraoke gehouden waarbij ze hun eigen "stickertaal" voorlazen. Op deze manier brachten ze de boodschap van het wijkakkoord op een creatieve en ludieke manier over.

Het verkeerspaaltje, inclusief de prachtige stickers, kreeg een ereplaats in de werkkamer van de wethouder. Zo zou hij dagelijks herinnerd worden aan de belangrijke punten en de stem van de buurt. Ze waren verheugd dat ze op deze manier hun wijkakkoord op een unieke manier konden presenteren en hoopten dat het een positieve impact zou hebben op de ontwikkeling van hun wijk.

Vorige
Vorige

Wijktoer

Volgende
Volgende

Oud-Charlois krijgt haar eigen VVV!