Gratis Cursus Stoppen met Roken

Op dinsdag 3 september begint een nieuwe gratis 10-weekse cursus Stoppen met Roken in het huis van de wijk aan de Clemensstraat 111. De cursus vindt plaats van 19:00 tot 20:30 uur.

Voor meer informatie naar 076 88 95 195, of stuur een e-mail naar info@rookvrijookjij.nl.

Slagingskansen en Ondersteuning

Veel mensen denken dat stoppen met roken onmogelijk is, maar deze training heeft een hoog slagingspercentage. Deelnemers waarderen de gezellige sfeer en de uitstekende begeleiding door ervaren coaches. Het stoppen gebeurt niet abrupt; tijdens de derde bijeenkomst roken de deelnemers gezamenlijk hun laatste sigaret. Na afloop blijft de coach telefonisch beschikbaar voor ondersteuning tijdens moeilijke momenten.

Gratis Hulp en Samen Stoppen

Het programma 'Rookvrij! Ook jij?' wordt aangeboden door Compente Rotterdam VCZ en SinéFuma, speciaal voor bewoners van Oud-Charlois. Samen met buurtgenoten kun je elkaar ondersteunen en aanmoedigen om te stoppen met roken. De cursus biedt professionele begeleiding, 10 groepsbijeenkomsten, en individuele hulp als dat nodig is, zelfs na het stoppen. Het programma wordt volledig vergoed door de gemeente Rotterdam en VGZ, ongeacht je verzekering.

Doe Mee en Stop Samen!

Kies voor dit programma bij jou in de buurt en start je reis naar een rookvrij leven. 80% van de deelnemers is na afloop succesvol gestopt met roken. Mis deze kans niet om gratis en effectieve ondersteuning te krijgen. Meld je nu aan en neem die belangrijke stap naar een gezondere toekomst!

Vorige
Vorige

Ken jij de Veldwerkers van het Leger des Heils?

Volgende
Volgende

Bewonersondersteuningspunt (BOP)