Goju Ryu karate in Oud-Charlois

De Goju Ryu (één van de vier traditionele karatestijlen) kent zowel harde als zachte technieken. Deze kunnen zowel direct als circulair zijn. Volgens de filosofie van de stijl is het niet noodzakelijk om altijd een harde aanval te gebruiken; een zachte aanval/verdediging kan soms zelfs een betere uitwerking hebben. Tijdens de training word veelvuldig gewisseld tussen de ‘harde’ en ‘zachte’ technieken.

Bij Karate-Do International wordt de Goju Ryu beoefend worden door vrouwen, mannen en kinderen. Leeftijd, achtergrond, postuur of conditie spelen geen rol. Sommigen hebben (persoonlijke) ontwikkeling als doel en willen de zwarte band behalen. Anderen beoefenen karate om een betere conditie te krijgen en fit te blijven. Daarnaast is het vinden van mentale balans een veelgehoorde motivatie. En natuurlijk is karate-do voor iedereen een manier om zelfverzekerd en weerbaar te worden.

Eerstvolgende training 24 januari (kids en volwassenen

Jarno Driessen (Karate-Do International) geeft op maandagavond vanaf 19:30 uur en woensdagavond vanaf 18:30 uur karatelessen in de Goju Ryu - één van de vier traditionele karatestijlen. 

Shōfūkan | Charloisse kerksingel 32-14

Zowel kinderen als volwassenen, beginners en gevorderden zijn welkom.

Meer info op onze Goju Ryu karate-pagina.

Vorige
Vorige

Hulp voor ROTTERDAM-ZUID!!

Volgende
Volgende

Veerpont Charlois-Katendrecht