NLDOET zoek Vrijwilligers

Tijdens NLDoet wil de Church of God dit voor minder bedeelde gezinnen uit Rotterdam Charlois realiseren door middel van een verwendag.

Vrijwilligers van de Church of God zullen op deze dag in samenwerking met Stichting Individual Care voor 20 uitgenodigde gezinnen versnaperingen, een kleding- en leesfestijn organiseren waarbij kleding- en leesboeken kunnen worden uitgezocht. Ook krijgen de gezinnen aan het eind een doos met goede boodschappen mee. Dit alles zal plaatsvinden in een warme, liefdevolle omgeving. Op deze dag worden de gezinnen in de watten gelegd.

Dit mooie initiatief heeft onze hulp nodig, laten we helpen?

Voor deze liefdevolle warme activiteit zijn zijn nog op zoek naar 5 vrijwilligers, die willen helpen met het vullen van de dozen met boodschappen en met de schoonmaak in en rondom het kerkgebouw.

De vrijwillige inspanningen van de WMS Church of God hebben wereldwijd bijgedragen tot het verspreiden van Moeders liefde en onder andere het creƫren van milieubewustheid van de mensen.

Voor de uiteenlopende vrijwillige diensten door de kerkleden heeft de WMS Church of God diverse onderscheidingen ontvangen zoals in de V.S, de Presidents Volunteer Service Award, in Engeland de Queens Award for Voluntary Service, en in Korea, de Presidential Citation.
Vorige
Vorige

Vuilnisophalers Staken

Volgende
Volgende

Help jij mee de warmte te verspreiden?