Werkzaamheden aan de kop van de Boergoensevliet

De kop van de Boergoensevliet ondergaat momenteel een grondige renovatie. De installatie van de vlonder is reeds voltooid, en in het komende plantseizoen, vanaf oktober 2024, zal er groen worden aangelegd. Dit omvat vaste planten, heesters en bloemrijk grasland om bijen aan te trekken. Tot die tijd worden er tijdelijke bloemen en planten geplaatst om het gebied op te fleuren. Dit project is tot stand gekomen in samenwerking met bewoners en de Stichting Charlois aan de Vliet.

Deze opknapbeurt maakt deel uit van de grotere riool- en buitenruimtewerkzaamheden in de Boergoensestraat en omgeving. Het verouderde riool, vooral op de westelijke rijbaan en bij de kruising met de Frans Bekkerstraat, zal worden vervangen. De werkzaamheden aan het riool zullen in 2025 van start gaan en ongeveer één jaar duren.

Vragen en informatie

Heb je vragen over de werkzaamheden?

Neem dan contact op via e-mail: BoergoensestraatSB@rotterdam.nl of bel met de gemeente via 14010.

Rotterdam aan de Slag app

Alle informatie over de werkzaamheden is ook beschikbaar in de Rotterdam aan de Slag app van de gemeente Rotterdam, ook wel bekend als RADS. Download de app in de appstore (Apple of Android) op je mobiel en zoek naar 'Boergoensestraat en omgeving'. Hier vind je alle relevante informatie, inclusief ontwerptekeningen, om het project te volgen.

Vorige
Vorige

Wijkhub Spreekuur

Volgende
Volgende

Gratis bootcamp