Activiteiten voor Kinderen in Groep 1-4 in Zuidwijk

Bij Zuidwijs hebben kinderen die in Zuidwijk naar de basisschool gaan de kans om op zaterdag deel te nemen aan leuke en leerzame activiteiten.

Hoewel Zuidwijs momenteel nog klein is met slechts 5 activiteiten, is het plan om het aanbod in de toekomst uit te breiden!

De activiteiten vinden plaats op zaterdagochtend. U moet zich registreren en de kalender van de activiteiten kunt u hier vinden. De volgende reeks lessen begint op 25 mei t/m 6 juli 2024.

Dit zijn de activiteiten die u kunt verwachten:

Wat is Zuidwijs?

Zuidwijs biedt gratis weekendactiviteiten aan voor kinderen, die niet alleen leuk zijn, maar ook educatief. Deze activiteiten helpen kinderen bij het ontdekken van hun talenten en het verbreden van hun interesses. Het aanbod is verdeeld in vier pijlers: cultuur, educatie, techniek en sport.

Voor Wie is Zuidwijs?

Zuidwijs is er voor alle kinderen die in Zuidwijk naar de basisschool gaan. Momenteel richt Zuidwijs zich op kinderen in groep 1, 2, 3 en 4, maar het streven is om in de toekomst het aanbod uit te breiden naar meer groepen.

Inschrijven

Kinderen kunnen gratis deelnemen aan Zuidwijs. Aanmelden kan via de website. Als ouders nog geen account hebben, kunnen ze er een aanmaken. Anders kunnen ze gewoon inloggen.

Meer informatie en inschrijven kan via de website van Zuidwijs.

Vorige
Vorige

Sociale kaart Oud-Charlois & Wielewaal 2024

Volgende
Volgende

Verken Oud-Charlois in je eigen tempo met de IZI-app