Verken Oud-Charlois in je eigen tempo met de IZI-app

Stel je eens voor dat je door de straten van Charlois loopt terwijl je luistert naar de geschiedenis van deze buurt. Klinkt dat niet geweldig?

Dankzij Janet, de sociaal coördinator van De Nieuwe Nachtegaal, samen met Frans Gordijn van de wijkraad, wijkbewoner Cor als fotograaf en stagiaire Drewshalin, is deze droom werkelijkheid geworden. Een speciale vermelding gaat naar Anna-Maria Carbonaro, de kwartiermaker in de Wielewaal, die als inspiratie diende voor deze tour. Ook zij heeft een prachtige tour samengesteld door de Wielewaal. Samen hebben ze hard gewerkt aan een fantastische wandeling door Oud-Charlois, die nu beschikbaar is voor iedereen.

Download de app

Deze unieke ervaring is beschikbaar via de Google Play Store of de App Store, of bekijk de online versie: Wandeltour van Oud Charlois | IZI Travel. In de app kun je de verschillende tours bekijken en selecteer je de tour van Oud-Charlois.

Met deze twee tours kun je een heel weekend vullen met wandelingen door Charlois. De wandeltour "Allemaal Wielewaal" is ook te vinden in de app IZI Travel.

Veel wandelplezier door Charlois.

Vorige
Vorige

Activiteiten voor Kinderen in Groep 1-4 in Zuidwijk

Volgende
Volgende

Stadsgesprek Charlois