Jij helpt anderen, wij helpen jou!

Een fonds voor vrijwilligers die klaar staan voor een ander!

Voor wie:

Kleine initiatieven van minimal drie vriwilligers kunnen snel en informeel tot 3000 euro aanvragen. Denk daarbij aan steun voor biivoorbeeld kleding- en speelgoedbanken, of informele voedselbanken voor mensen die niet bi de voedselbank terecht kunnen. Of aan initiatieven die bruggen slaan tussen mensen in armoede en regelingen en instanties.

Er is speciale aandacht voor kwetsbare gropen onder ouderen, jongeren, migranten en gezinnen in armoede. Ook vriwilligers die social isolement willen doorbreken, biivoorbeeld door koffieochtenden of maaltijden te organiseren, kunnen een bijdrage aanvragen. Het gaat om initiatieven voor en door groepen mensen.

Hoe:

"Ontdek op www.kleinearmoedehulp.nl het aanvraagformulier met een instructiefilmpje. Let goed op de criteria om teleurstellingen te voorkomen. Alle initiatieven gesteund door Kleine Armoede Hulp (KAH) worden regelmatig uitgenodigd voor Zoomsessies om van elkaar te leren en samenwerkingsmogelijkheden te verkennen. Op deze manier kunnen signalen van problemen in de samenleving gezamenlijk worden doorgegeven aan officiƫle instanties en gemeenten.

Daarnaast organiseert KAH speciale dagen met trainingen over fondsenwerving, PR en antwoorden op veelgestelde vragen, zoals: hoe kun je het beste samenwerken met de gemeente?"

Kleine armoede hulp is mogeliuk gemaakt door 32 vermogensfondsen.

Voor vragen: info@haella.nl

Vorige
Vorige

Online Veiling: Steun Armoedebestrijding in Rotterdam!

Volgende
Volgende

De Herstelacademie Charlois