De Herstelacademie Charlois

Een plek waar individuele herstelprocessen op een laagdrempelige manier worden ondersteund. Het concept van herstel is een uniek en persoonlijk traject voor iedereen, en de Herstel Academie staat klaar om bij te dragen aan dit proces.

De Herstel Academie begrijpt dat menselijk contact, het gevoel van verbondenheid, een luisterend oor, erkenning en begrip essentieel zijn, vooral wanneer iemand zich kwetsbaar voelt. Helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. De Herstel Academie is er om te helpen bij persoonlijke ontwikkeling, herstelwerk, en het zorgen voor zichzelf en anderen.

De Herstel Academie verwelkomt in principe iedereen, ongeacht of ze nu wel of geen specifiek label of diagnose hebben. Mensen die zichzelf als kwetsbaar ervaren, te maken hebben met verminderde sociale contacten, of het gevoel hebben dat ze vastlopen in het leven, zijn welkom bij de Herstel Academie. Hier bieden ze ondersteuning en een luisterend oor aan degenen die dat nodig hebben, ongeacht hun achtergrond of situatie. De Herstel Academie staat klaar om te begeleiden op de weg naar herstel en welzijn.

Programma:

De Herstelacademie Charlois is in het Huis van de wijk Carnisse, Texelsestraat 18, 3083 PW.

Wil je meer informatie?

Een oriƫnterend gesprek of deelnemen aan een of meerdere groepen kom dan op dinsdag, (13.00 - 14.00 uur), naar de open inloop bijeenkomst of neem contact op met het team Herstelacademie in de wijk Charlois.

Marrig van der Werf, coƶrdinator Herstelacademie in de wijk Charlois


Welmoed Groot Kormelink, ervaringsdeskundige Herstelacademie in de wijk Charlois

Download het programma:

Vorige
Vorige

Jij helpt anderen, wij helpen jou!

Volgende
Volgende

Overlast door Havenactiviteiten in Zuid-Rotterdam