Ontdek de Ukkiegroep | Voor kinderen van 0 tot 2 jaar

Ben je op zoek naar een geweldige plek waar je kind (0-2 jaar) kan spelen, ontdekken en nieuwe vriendjes kan maken, terwijl jij in contact komt met andere ouders? Zoek niet verder dan de Ukkie Groep!

In de Ukkie Groep kan je kind samen met jou en andere kleintjes spelen. We hebben een schat aan leeftijdsgericht speelgoed om hun nieuwsgierigheid en verbeelding te prikkelen. Zelfs onze allerkleinste bezoekers, de baby's, zullen een wereld van verwondering vinden die op hen wacht. En het is niet alleen een geweldige ervaring voor je kind; het is ook een kans voor jou! Terwijl je kleintje geniet van hun speeltijd en zich voorbereidt op de kleuterschool, kan je in contact komen met andere ouders. Deel ervaringen, stel vragen over het ouderschap en geniet van een heerlijk kopje koffie of thee.

Hier zijn de details:

👶 Leeftijd: 0-2 jaar (begeleid door ouder(s))
🕒 Tijd: 1,5 uur speeltijd per week
💲 Kosten: Slechts 50 cent per week
📍 Locaties: Pendrecht | Krabbendijkestraat, 243
Zuidwijk | Schere, 39

Voor kinderen van 0 tot 2 jaar is de Ukkie Groep de ideale plek om deel te nemen aan plezierige en leerzame activiteiten. De speeltijd hier biedt niet alleen vermaak maar ook educatie. De ruimte is zorgvuldig ontworpen om spel en ontdekking te stimuleren, met een uitgebreid assortiment speelgoed dat geschikt is voor de leeftijd van de kinderen. Zelfs de allerkleinsten zijn van harte welkom, want er is veel te verkennen, zelfs in deze vroege ontwikkelingsfase. Het toegewijde personeel presenteert wekelijks nieuwe thema's en leuke activiteiten voor zowel de kinderen als hun ouders.

Voor ouders die vragen hebben over opvoeding en de ontwikkeling van hun kind, staat de vriendelijke begeleider van de Ukkie Groep klaar om te helpen. Daarnaast biedt de Ukkie Groep gelegenheid tot contact met andere ouders die dezelfde reis maken, terwijl je samen geniet van een lekker kopje koffie of thee. De Ukkie Groep vormt een uitstekende voorbereiding op de kleuterschool!

Meer informatie:

Meer weten over de Ukkie Groepen? Neem contact met ons op:

📞 Telefoon: (010) 477 10 09

📧 E-mail: placement@peuterenco.nl

🌐 www.derotterdamsepeuterschool.nl/ukkiegroep

Vorige
Vorige

Beleef stadsdorp Charlois

Volgende
Volgende

De Fietsbank zamelt rijwielen in.