Gemeente vraagt: hoe ervaart u geluid in Rotterdam?

Rotterdam is een grote, bruisende stad met veel voorzieningen. In de stad wonen, werken en ontspannen veel mensen dicht op elkaar. Dat brengt geluid met zich mee. De gemeente Rotterdam probeert een goede balans te vinden tussen rust en levendigheid. Die balans zorgt ervoor dat u fijn en gezond kunt wonen in de stad.

De gemeente werkt ook aan het terugdringen van geluid door bijvoorbeeld verkeer. Deze plannen zijn allemaal onderdeel van het actieplan geluid. Het doel is om geluidsoverlast te verminderen en zo de leefbaarheid in de stad te verbeteren.

Uw Ervaring is Belangrijk

De gemeente wil graag weten hoe bewoners geluid ervaren. Daarom voert Veldacademie dit onderzoek uit voor de gemeente. Uw mening is van groot belang voor het verbeteren van de geluidsbeleving in uw buurt en stad.

Doe Zelf Ook Mee

Denkt u mee over het verbeteren van geluidsbeleving in uw buurt en stad? Met het invullen van deze vragenlijst helpt u de gemeente om het actieplan beter te maken. Uw feedback is essentieel om effectieve maatregelen te nemen.

Hoe Kunt u Meedoen?

Klik hieronder bij 'Doe Zelf Ook Mee' om te starten met de vragen. Dit kan tot 19 juli. Samen kunnen we werken aan een gezondere en prettigere leefomgeving in Rotterdam.

Laten we samen zorgen voor een evenwichtige geluidsbeleving in onze stad!

Vorige
Vorige

Wijkraadsleden Betrekken Buurt met Knikkerbaan

Volgende
Volgende

Behoud de natuurlessen in Rotterdam